Викладачі факультету завершили дослідницькі проекти у межах програми Kirkland Research Scholarship Program 2020-2021

15.02.2021 | 18:26

Викладачі юридичного факультету доц. Роман Шандра та доц. Галина Довгань завершили дослідницькі проекти у межах програми Kirkland Research Scholarship Program 2019-2020. Після тривалого та нелегкого конкурсного відбору  викладчі отримали індивідуальні гранти на проведення наукового дослідження. Наукові дослідження проводились в Університеті імені Адама Міцкевича в Познані протягом чотирьох місяців (жовтень 2020 р. – січень 2021 р.).

27 січня у Варшаві відбулося урочисте завершення стипендійної програми Kirkland Research Scholarship Program, на якому викладачі презентували результати своїх досліджень та отримали дипломи.

Доц. Роман Шандра працював над темою «Нейронауковий підхід у дослідження права і практиці його застосування». Науковим консультантом був завідувач кафедри теорії та філософії права Університету ім. Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща), професор, доктор габілітований Марек Смоляк.

Доц.  Довгань Г. В. працювала над темою «Верховенство права ЄС чи верховенство конституції: конституційна ідентичність як одна із обмежень верховенства права ЄС». ». Науковим консультантом була професор Університету ім. Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща), доктор габілітований Ганна Сухоцька.

Звертаємо Вашу увагу, що у 2021 році розпочався прийом документів для участі у конкурсному відборі на здобуття стипендії у 2021-2022. Детальніше можна дізнатися за посиланням https://kirkland.edu.pl/en/