Відбувся ІІІ-й етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

06.02.2023 | 11:14

4-5 лютого 2023 року в приміщенні юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства для учнів 9-11 класів. У звʼязку з оголошенням повітряної тривоги та з метою гарантування безпеки учасників відкриття олімпіади проведено у бомбосховищі юридичного факультету.

До присутніх з вітальним словом звернувся голова журі олімпіади, заступник декана юридичного факультету, доцент Роман Шандра. Він розповів про актуальність правничих професій, про можливості які забезпечує своїм студентам юридичний факультет та особливості студентського життя. Також він запросив учасників олімпіади стати студентами юридичного факультету, подякував вчителям за добру підготовку учнів, побажав гарних результатів учасникам олімпіади.

Доцент кафедри історії держави, права та політико-правових учень Христина Моряк-Протопопова поінформувала учасників олімпіади про відкриття чергового набору в школу юного правника і розповіла про її роль в підготовці до навчання на юридичному факультеті.

Заступниця голови оргкомітету олімпіади Ірина Васильків, старша викладачка кафедри суспільствознавчої освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосила на необхідності дотримання академічної доброчесності під час виконання завдань, роз’яснила технічні особливості оформлення відповідей, зауважила, що для учасників олімпіади це вже четверте випробування.

Через 15 хв після сигналу «Відбій повітряної тривоги» розпочалося виконання завдань. Кваліфіковане журі відзначило загалом хороший рівень підготовки учасників.

Спільним рішенням оргкомітету і журі  ІІІ етапу Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з  правознавства від  5 лютого  2023 року визначено переможців.

З інформацією про учасників та переможців олімпіади можна ознайомитись за посиланням.

Фотогалерея