Запрошуємо на навчання у Школу Польського та Європейського права

20.09.2023 | 16:26

Школа Польського та Європейського права

запрошує усіх зацікавлених на навчання.

 

Завершився 2022/2023 навчальний рік у Школі Польського та Європейського права. Наші кращі випускники мали змогу пройти стажування у найвідоміших правничих канцеляріях м. Кракова, і згодом ми поділимось деталями. Маємо приємність оголосити 17 набір у Школу Польського та Європейського права на 2023/2024 навчальний рік.

Юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка та Факультет права і адміністрації Ягеллонського університету у Кракові пропонують усім зацікавленим у вивченні польської правничої мови, опануванні основ права Польщі та Європейського союзу долучитись до нашої команди.

Курс розроблено таким чином, що навіть слухачі, які не вивчали польську мову зможуть його опанувати. У першому семестрі учасники Школи матимуть змогу під керівництвом фахового філолога опанувати/покращити знання польської мови. Мовний курс завершується екзаменом, успішне складання якого забезпечить допуск до навчання у другому семестрі.

У другому семестрі здобувачам буде запропоновано прослухати лекції з конституційного, цивільного, кримінального права ЄС та Польщі. Лекції читатимуть кращі науковці одного з найдавніших і найбільших у Європі – Ягеллонського університету та запрошені фахівці у галузі права (судді, адвокати, судові виконавці).

Після фінального іспиту (травень-червень 2024 р.), слухачі отримають свідоцтво, акцептоване Юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та Факультетом права і адміністрації Ягеллонського університету у Кракові, про успішне завершення навчання в Школі із зазначенням оцінок з польської правничої мови, результатів фінального іспиту, переліком прослуханих тем та годин занять.

Заняття у Школі відбуватимуться дистанційно на платформі Microsoft Teams. Точний графік проведення занять буде оприлюднений згодом.

Завдяки підтримці польської сторони заняття у школі є безкоштовними.

Найуспішніші студенти, які навчаються на бакалаврській чи магістерській ОП “Право”, традиційно отримують можливість:

  • грантового місячного стажування у юридичних канцеляріях Республіки Польща (Краків, Варшава)
  • грантового річного навчання на факультеті права та адміністрації Ягеллонського Університету.

 

Для запису на навчання просимо заповнити Google форму за посиланням

https://forms.gle/gB5soXQksHqpeSLRA до 15 жовтня 2023 р.

 

Якщо виникатимуть питання, просимо звертатись до координатора школи Моряк-Протопопової Христини Миколаївни за номером телефону +380913072187.

Ласкаво просимо! Witamy!