Студенти факультету взяли участь в Національних раундах Міжнародних судових дебатів з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа

19.03.2020 | 20:28

Шановні колеги!

Ми раді вітати команду Львівського національного університету імені Івана Франка ТЕГ (Yuriy Demchyshak, Yulia Parfeniuk, Viktoriia Semenyna та Lisa Kochekova) з успішною участю в Національних раундах Міжнародних судових дебатів з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа!

Цьогоріч команда університету пройшла в півфінал Національних раундів та зайняла 3-тє місце.

Дякуємо усім, хто долучився до підготовки команди і зробив свій неоціненний внесок у її здобутки. Насамперед, велика вдячність тренерам –  ТЕГ Marta Pavlyshyn, Katya Ilieva, Ann Yarega, Nataliia Savula. Також, окрема подяка усім, хто долучився до тренувальних раундів команди, за цінний вклад у розвиток наших студентів.

І на сам кінець, ми щиро дякуємо самій команді університету та бажаємо Вам нових перемог, успіхів та особистого розвитку!

 

Нагадуємо, що у 2018 році команда Львівського університету виборола статус Національного чемпіона, отримала нагороду за найкращу письмову роботу та представляла Україну у Вашингтоні, а у 2019 – стала фіналістом Національних раундів та отримала нагороду за найкращу письмову роботу вдруге поспіль.

Щоб продовжити традицію успішної участі команд ЛНУ імені Івана Франка у Конкурсі, реєструйтесь на цьогорічний відбір за посиланням (реєстрацію продовжено):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNilNZ4hU09U9YQvfwzlozKo2dibLsOUZoZwPYCixKIrYG4g/viewform