Проект Кодексу етики та академічної доброчесності юридичного факультету

01.04.2020 | 12:46

Пропонуємо Вашій увазі Проект Кодексу етики та академічної доброчесності юридичного факультету, який був розроблений з метою регулювання порядку розгляду випадків порушення етики та академічної доброчесності учасниками освітнього процесу на юридичному факультеті, вирішення випадків конфлікту інтересів, формування нетерпимого ставлення до порушень академічної доброчесності на юридичному факультеті, популяризації ідеї додержання правил етики та академічної доброчесності спільнотою юридичного факультету.

Над Проектом працювала робоча група, до якої входили 4 науково-педагогічні працівники факультету, 1 аспірант та 5 студентів.
За результатами тривалих обговорень та інколи палких дискусій робоча група розробила Проект Кодексу етики та академічної доброчесності юридичного факультету. Зазначимо, що питання академічної доброчесності ґрунтовно регулюється чинним законодавством, тому в Проекті відсутнє дублювання положень чинних актів.
Пропонуємо учасниками освітнього процесу на юридичному факультеті ознайомитися з Проектом та взяти участь в його обговоренні.
Пропозиції по змісту Проекту Кодексу етики та академічної доброчесності юридичного факультету просимо надсилати до 17 квітня 2020 р. на електронну адресу: marta.mochulska@lnu.edu.ua
Ознайомитися із проектом Кодексу етики та академічної доброчесності юридичного факультету можна за посиланням