Магістерські інноваційні проєкти (кафедра ІВ, групи 1МВс, 1МДс (денна), 1МБз (заочна)

22.07.2021 | 16:11

До уваги магістрів груп денної форми навчання (групи 1МВс “Інтелектуальна власність” та 1МДс “Корпоративне право”), а також магістрів заочної форми навчання (група 1МБз “Корпоративне право” (набір-2020).

 

Для того аби обрати тему магістерського (інноваційного) проєкту, Вам необхідно вчинити ряд організаційних дій за нижченаведеним алгоритмом:

 

Крок 1. Переглянути списки запропонованих тем (група 1Вс обирає з блоку “Інтелектуальна власність”, групи 1Дс та 1Бз обирають з блоку “Корпоративне право”)

Крок 2.Вписати себе (прізвище/ім’я, групу) у таблицю поруч із обраною темою. Онлайн-запис здійснюється тут: https://docs.google.com/document/d/1hDa5B5NATYkAVoxpqT0qJxljm680FBJX/edit

 

 

 

Крок 3. Обрати бажаного керівника. Список викладачів за посиланням https://law.lnu.edu.ua/department/intelektualnoji-vlasnosti-ta-korporatyvnoho-prava

Наголошуємо, що кафедра намагатиметься врахувати Ваш вибір, але питання розподілу пов’язане із педагогічним навантаженням кожного науково-педагогічного працівника

Крок 4. Надіслати на електронну адресу intellviv@gmail.com заяву на ім’я завідувача кафедри проф. Яворської О.С. наступного змісту: “Прошу дозволити виконати магістерський (інноваційний) проєкт за темою “________” та призначити керівником проєкту _____________.” Заяву оформити відповідно до стандартних вимог.

NB! Виконання усіх кроків є обов’язковим.

 

Крім того, повідомляємо, що у зв’язку із особливостями формування навантаження є ймовірність того, що не усі студенти виконуватимуть роботи із викладачами кафедри. Відтак, наполегливо рекомендуємо інтенсифікувати процес обрання тем/написання заяв.  При розподілі враховуватиметься час та дата обрання Вами тем. 

Бажаємо успіхів!