Анонс: ІІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка

08.03.2020 | 16:20

ELSA Lviv спільно з кафедрою адміністративного та фінансового права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка за підтримки Восьмого апеляційного адміністративного суду готує дещо неймовірно цікаве для студентів-юристів… Мова йде про ІІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка, які відбудуться вже 3 – 4 квітня у місті Львів.

ІІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка – це дводенна подія, яка складатиметься з моделювання судового засідання в порядку адміністративного судочинства за наперед опублікованими фабулами. Кількість команд від одного ВНЗ не обмежується. До складу команди може входити від 2 до 4 учасників. Робоча мова заходу – українська.

Чому необхідно взяти участь у цих дебатах?

  • Участь в дебатах дасть змогу не лише глибоко вивчити юридичні аспекти адміністративного судочинства, але й покращить так звані soft-skills, а саме ораторську майстерність, вміння працювати в команді, тайм-менеджмент та інше, що однозначно зробить з вас в майбутньому затребуваного юриста.
  • Окрім того, це прекрасна можливість для нових знайомств, для представлення себе перед провідними юридичними фірмами, що може дати поштовх до першого кар’єрного кроку.

 

Реєстрація вже відкрита за посиланням: https://forms.gle/zpFMi6KqoEJQs58T6

Правила та регламент доступні за посиланням: https://cutt.ly/DrSMY3B

Поспішайте зібрати команду та зареєструватися, оскільки дедлайн подачі заявок – 9 березня.

До зустрічі на дебатах!

За детальнішою інформацією звертайтесь до Віце-президента з Академічної діяльності ELSA Lviv 2019/2020 Юлії Живчук – https://www.facebook.com/yuliazhyvchuk а також на пошту academicactivities.lviv@ua.elsa.org або за телефоном +380975260541

 

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/794836021021241/