31 травня відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

30.05.2024 | 13:10

Шановні колеги!

ЗАПРОШУЄМО Вас взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ».

Конференція відбудеться 31 травня 2024 року на базі Львівського національного університету імені Івана Франка, за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 14 (юридичний факультет), ауд.409.

Метою конференції є обговорення здобутків реформи децентралізації влади в Україні на сучасному етапі, проблемних питань організації та функціонування місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови країни, а також перспектив муніципальної реформи відповідно до європейських принципів і стандартів.

До участі у конференції запрошуються представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, наукові та науково-педагогічні працівники, громадські активісти, всі хто цікавиться питаннями децентралізації публічної влади та долучається до успішного проведення реформ в Україні.

З програмою конференції можна ознайомитись за посиланням.