Зустріч Керівника САП Назара Холодницького з студентами та викладачами юридичного факультету

10.10.2018 | 15:03

9 жовтня 2018 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький провів зустріч зі студентами та викладачами юридичного факультету, яка відбулася у формі полілогу.

Н. Холодницький відповів на численні питання присутніх, які стосувалися проблем функціонування Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, напрямів удосконалення кримінально-процесуального законодавства, особливостей судового розгляду кримінальних проваджень та інших актуальних питань правозастовчої практики.


Окрім цього Н. Холодницький розповів про своє навчання на юридичному факультеті Львівського університету та про свій кар’єрний шлях, згадавши перші роки роботи в прокуратурі. Окрему увагу звернув на взаємовідносини між органами по боротьбі з корупцією та очікування створення Вищого антикорупційного суду України.

На завершення зустрічі Н. Холодницький побажав студентам наснаги до навчання, порадиши їм в повній мірі використати усі можливості, які дає навчання на юридичному факультеті Львівського університету.