ЗАВІДУВАЧ КАФЕДРИ АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО ПРАВА ПРОФ. М.М. КОБИЛЕЦЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ СЕРІЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ ЗАХОДІВ АСОЦІАЦІЇ МАГДУБЕРГСЬКОГО ПРАВА

19.09.2019 | 21:55

31 серпня 2019 р. проф. М.М. Кобилецький взяв участь у урочистостях, присвячених реалізації проекту Асоціації магдебургського права “Feszination Stadt. Die Urbanisierung Europas im Mittelalter und das Magdeburger Recht”, які відбулися у м. Магдебурзі на базі Магдебургського культурно-історичного міського музею. Проект поєднує науково-практичну та соціально-культурологічну складову і триватиме з 1 вересня 2019 року до 2 лютого 2020 року, привертаючи, за посередництвом різноманітних форм активності, увагу до питань урбанізації Європи у Середньовіччі як каталізатора еволюційного соціального розвитку континенту та розвитку самоврядності управління міст на основі Магдебургського права.

Організаторами урочистостей було відзначено активну участь проф. М.М. Кобилецького у реалізації проекту шляхом залучення його праці та зусиль на підготовчому періоді, що послужило черговим визнанням результатів наукової діяльності Львівської школи історико-правової науки в цілому, та особисто проф. М.М. Кобилецького — як одного з провідних фахівців у дослідженні магдебургського права не лише в Україні, але й за її межами.

Детальніше про захід за посиланням https://www.faszination-stadt2019.de