Завершився ювілейний 10-й етап курсу «Паралельне вивчення німецького права»

20.06.2020 | 15:50
У червні 2020 року завершився ювілейний 10-й етап курсу «Паралельне вивчення німецького права», організованого спільно Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ) та Юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка.
Незважаючи на карантинні заходи, учасники протягом 2019-2020 навчального року мали змогу прослухати лекції з п’ятьох галузей німецького права та успішно склали іспит, другу частину якого через карантин було проведено дистанційно. Сертифікат про участь в курсі «Паралельне вивчення німецького права» отримають всі 18 учасників курсу.
З 18 слухачів курсу 14 отримали право на участь в Літній школі німецького права, що традиційно організовується та проводиться Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ) у м. Бонн (ФРН).
Трійка найкращих випускників 10 етапу курсу «Паралельне вивчення німецького права» така:
3 місце – Марія Манчур⁩ із загальним результатом в 114,75 балів;
2 місце – Віталій Косович⁩ із 124,5 балів;
1 місце – Ірина Бочкур⁩ із 128,6 балів. Німецький Фонд міжнародного правового співробітництва (IRZ), який фінансує цей проект, вже традиційно нагородив найкращого учасника курсу місячною стипендією для наукових досліджень у ФРН, яку цьогоріч отримує Ірина Бочкур.
Ми вітаємо усіх учасників із завершенням ювілейного 10-го етапу курсу «Паралельне вивчення німецького права»!
Інформацію про участь у 11-му етапі курсу «Паралельне вивчення німецького права» можна отримати в координаторів курсу від юридичного факультету Квіт Наталії  (‪0503170201‬), а також Шкодяк Альони (посилання).
Інформація про набір на участь в 11-му етапі курсу також буде розміщена в найближчі дні на сторінці Центру німецького права на базі юридичного факультету ЛНУ ім. І.Франка (посилання)