Завершення навчального року у Школі українського права 2020\2021

24.05.2021 | 18:24

14 травня 2021 року викладачами кафедри Адміністративного, Соціального та Кримінального права: доц. Янюк Н.В., доц.Ващишин М.Я., доц. Шуп’яна М.Ю. разом з колегами із Києво-Могилянської академії провели підсумковий іспит у Школі Українського Права, яка проводилась у Ягеллонському університеті в Кракові. Підсумковий іспит є завершальним етапом процесу навчання у Школі українського права.

Цього року випускниками Школи Українського Права є не тільки студенти Факультету права і адміністрації, але і інших факультетів Ягеллонського університету в Кракові, а також практикуючі юристи.

Цього року 14 студентів пройшли весь навчальний процес, успішно здали іспит з української мови і фінальним етапом був іспит на знання різних галузей українського законодавства. Варто відзначити велику зацікавленість українськими правовими стандартами та активність всіх учасників. Студентам Школи представлено основи таких галузей українського законодавства, як: конституційне, адміністративне, земельне, кримінальне, господарське, цивільне та цивільне-процесуальне.

На підтвердження участі та успішної здачі іспитів у Школі українського права всі студенти отримають диплом з оцінками засвідчений підписами деканів, Юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, проф.Бурдіна В.М., Факультету правничих наук Києво-Могилянської академії, доц.Азарова Д.С. та Факультету права і адміністрації Ягеллонського університету у Кракові, проф.Єжи Пісулінськогo.