Засідання кафедри

04.10.2021 | 15:18

У понеділок 27 вересня 2021 року відбулося засідання кафедри соціального права юридичного факультету ЛНУ ім. І. Франка.

На засіданні було обговорено та рекомендовано до друку монографію доцента Ващишин Марії Ярославівни «Правове забезпечення формування та функціонування екомережі України: теоретичні та практичні аспекти».

Також рекомендовано до захисту докторську дисертацію к.ю.н., доцента Бурака Володимира Ярославовича. Його монографія на тему: «Правовий механізм захисту трудових прав та законних інтересів працівників» була опублікована напередодні.

Серед питань порядку денного обговорювалася дисертація на тему: «Правове регулювання атестації працівників освіти» за авторством аспірантки Катерини Гриб. Члени кафедри підтримали науковий доробок Катерини та рекомендували її дисертацію до захисту.

Окрім того, розглядалися питання про присвоєння вченого звання доцента для д.ю.н. Рим Олени Михайлівни та вченого звання професора для д.ю.н. Синчук Світлани Миколаївни. Колеги підкреслили високий професіоналізм та наукові здобутки Рим О.М. і Синчук С.М. та одноголосно підтримали позицію кафедри присвоїти їм вчені звання доцента та професора.