ЗАПРОШУЄМО ДО ШКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ПОДАТКОВОГО ПРАВА

30.04.2023 | 22:51

4 травня (четвер) та 5 травня (п’ятниця) 2023 року на юридичному факультеті в ауд. 249 Львівського національного університету імені Івана Франка буде проведено Школу міжнародного податкового права, яка скерована до всіх зацікавлених познайомитись з особливостями правового регулювання сплати податків та податкового планування на національному і міжнародному рівнях.
Лекторами Школи є Серветник Андрій, партнер податково-юридичного департаменту Консалтингово-аудитоської компанії «Делойт» в Україні та PhD Мостовий Андрій, доцент кафедри адміністративного та фінансового права. До роботи Школи також залучені спеціалістка з розвитку бренду «Делойт» в Україні Білик Анна, рекрутерки «Делойт» в Україні Дженай Анастасія, Щербакова Кира, котрі розкажуть учасниками про роботу та працевлаштування в підрозділі однієї з найбільших світових консалтингово-аудиторських компанії «Делойт», висвітливши питання: CONNECT FOR IMPACT; Старт кар’єри: з чого почати та як діяти.
По завершенню Школи всі учасники отримають засвідчені підписами дипломи та цікаві пропозиції подальшого професійного розвитку

Школа проходитиме згідно з наступним планом

Усім бажаючим необхідно зголоситися на корпоративну пошту andrii.mostovyi@lnu.edu.ua до середи 03.05.2023 р. (включно)