Запрошуємо до участі у VII Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини

21.09.2018 | 11:55

Викладачі права, судді, адвокати, представники інших юридичних професій запрошуються до участі у VII Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини.

З 2012 року захід традиційно відбувається у Львові.
Дати проведення: 16-17 листопада 2018 року.

Організатори: OSCE Project Co-ordinator in Ukraine, Юридичний факультет Львівського університету, Верховний Суд за фінансової підтримки Global Affairs Canada.

☑️Для участі в форумі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/whxesX, давши відповіді на питання та долучивши CV і мотиваційний лист.

📆Термін – до 28 вересня 2018 року, 18:00.
📆Успішні кандидати отримають підтвердження реєстрації до 16 жовтня 2018 року.

☑️За додатковою інформацією звертатися до Євгена Авраменка: Yevhen.Avramenko@osce.org.

Щорічний міжнародний форум з практики ЄСПЛ слугує платформою для спілкування широкого кола фахівців у галузі захисту прав людини щодо застосування практики ЄСПЛ в Україні. Починаючи з 2012 року, участь у Форумі взяли більше ніж 520 учасників, зокрема правозахисники, науковці, судді, адвокати, судді ЄСПЛ, юристи його секретаріату, інші експерти у сфері захисту прав людини.

Під час Форуму презентуються й активно обговорюються нові тенденції практики ЄСПЛ, виклики, пов’язані із захистом прав людини, прогрес реформ у сфері юстиції, недоліки законодавства та практики його застосування. Дискусії спрямовані на удосконалення в Україні правосуддя та захисту прав людини відповідно до Європейської конвенції з прав людини.

Детальніше

https://www.facebook.com/events/310564956403997/