Запрошуємо до участі у Школі німецького права

18.09.2018 | 16:31

Німецьке право у Львівському університеті – це додаткові кар’єрні шанси для студентів

 Сучасний ринок праці висуває до молодих юристів високі вимоги. Найкраще підготованим вважається той фахівець, який знає закони не лише своєї країни, але й розуміє право у міжнародному контексті.

Знання з німецького права дозволять більш критично дивитися на українські правові норми, краще розуміти їхні сильні і слабкі місця. Тому німецьке право викладачами на курсах подається завжди в контексті українських законодавчих реалій.

Для вступу до школи німецького права необхідними є знання німецької мови, що дозволить студенту розуміти лекції, які читаються з різних галузей права та скласти відповідний тест. Рівень знання мови перевіряється до початку проведення занять. Рівень знання мови також може бути підтверджений відповідним мовним сертифікатом, встановленого зразка.

У рамках курсу студенти прослухають лекції восьми німецьких науковців та практиків із найважливіших галузей правової системи Німеччини, які читатимуться переважно у вихідні (суботу та неділю), що без проблем дозволяє поєднувати їх із стаціонарним навчанням. Упродовж року слухачі двічі писатимуть тест, який є контролем засвоєних знань.

Після завершення навчання всі учасники, які наберуть відповідну кількість балів за результатами тестування, отримають сертифікат про завершення курсу і можливість навчатися у Літній школі права, яка відбуватиметься у Німеччині. Фонд міжнародного правового співробітництва, що є організатором школи, завжди дбає про цікаву програму: крім лекцій на українських гостей чекають відвідини юрфаку Боннського університету і навіть судового засідання та інші цікаві заходи.

А найкращий студент курсу отримує стипендію, яка передбачає дослідницьку роботу в одному із німецьких вищих начальних закладів протягом одного місяця.

Для того щоб зареєструватися на участь у школі потрібно зайти на сторінку Школи у Facebook: http://m.facebook.com/Zentrum-für-deutsches-Recht-an-der-Juristischen-Fakultät-der-Uni-Lemberg-136876620213506/?tsid=0.009435610711139297&source=result

Де розміщена форма для реєстрації, яку потрібно заповнити.

За довідкою прошу звертатися до координатора роботи Центру німецького права доц. Квіт Наталії Михайлівни (кафедра цивільного права та процесу – ауд.306), тел. 0503170201 (Viber, WhatsApp) або пишіть на електронну пошту: natali_kvit@yahoo.com

Участь у Школі німецького права – це:

  1. Нові знання про правову систему ФРН
  2. Цікаві знайомства та контакти у Німеччині, які відкривають нові перспективи
  3. Покращення знання фахової німецької мови
  4. Великий плюс у твоєму CV при пошуку роботи
  5. Можливість у майбутньому продовжити навчання за фахом у Німеччині