Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук доцентом кафедри цивільного права та процесу Михайлів М.О.

24.02.2023 | 14:18

Доцент кафедри цивільного права та процесу Михайлів Марія Омелянівна захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук зі спеціальності 12.00.03 цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право на тему: «Спадкування у міжнародному приватному праві».

Дисертаційна робота є першим комплексним науковим дослідженням відносин спадкування в міжнародному приватному праві за часів незалежності України. Висновки та пропозиції, які обґрунтовуються в дисертаційній роботі мають важливе теоретичне і правозастосувальне  значення. Результати дослідження були використані при удосконаленні чинного законодавства України Комітетом з питань правової політики Верховної Ради України.

Колектив кафедри цивільного права та процесу щиро вітає Марію Омелянівну з отриманням диплому доктора юридичних наук та бажає нових наукових і творчих успіхів!