Викладачі факультету взяли участь у конференції “Судова експертиза у сфері інтелектуальної власності: реалії та перспективи”

26.02.2021 | 13:17

Юридичний факультет 19 лютого 2021 року спільно із Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України організував та провів у Львові першу Міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Судова експертиза у сфері інтелектуальної власності: реалії та перспективи».

Із повним відеозаписом конференції можна ознайомитись за посиланням.

Конференція об’єднала представників юридичної та експертної спільноти, а її учасниками стали близько 100 представників з усієї України, Англії, Азербайджану, Білорусії, Чехії.

Відповідно до програми заходу обговорювались актуальні проблеми у межах таких секцій: «Роль та значення судової експертизи об’єктів інтелектуальної власності»; «Промислова власність та роль судової експертизи: окремі аспекти”; “Штучний інтелект: забере в експертів роботу чи навпаки її додасть?”.

Активну участь у роботі конференції взяли представники кафедри інтелектуальної власності, її завідувач, професор Олександра Яворська, котра відкрила конференцію із доповіддю «Реформування законодавства у сфері інтелектуальної власності», та доцент Леонід Тарасенко, котрий презентував результати дослідження щодо впливу на судову експертизу реформування законодавства України про промислову власність.

Юридичний факультет висловлює вдячність за чудову спільну організацію та проведення конференції керівництву Львівського науково-дослідного інституту в особі Оксани Куманської-Нор.