Юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка підписав меморандум про співпрацю з Молодіжною радою при Львівській обласній державній (військовій) адміністрації

15.03.2023 | 15:50

Меморандум дозволить покращити комунікаційні зв’язки між структурами в рамках організації стажувань здобувачами юридичного факультету, організації спільних правопросвітницьких заходів та інших проектів.

Принагідно зазначимо, що співпраця з Молодіжною радою ЛОВА успішно відбувається протягом року.  У 2022 році студентки факультету Сідікова Вікторія та Лепко Єлизавета пройшли комплексне правниче стажування у ЛОВА за сприяння Молодіжної ради.

У 2023 році клініцисти Юридичної клініки беруть участь у проекті “Правоохоронний старт”. Це освітня ініціатива Молодіжної ради та Львівського територіального управління НАБУ метою якої є покращення правової компетентності в сфері правоохоронної діяльності. 

Документальне закріплення співпраці з органом дозволить реалізовувати спільні проекти, а також організовувати проходження навчальної практики здобувачами усіх освітніх рівнів факультету