Юридична клініка “Лабораторія практичного права” оголошує про набір студентів- консультантів юридичного факультету

28.09.2021 | 17:36

Які напрями роботи Лабораторії практичного права «Юридична клініка»?

І. Надання безоплатної правової допомоги – охоплює такі послуги у всіх галузях права, крім кримінального права:

– надання правової інформації;

– надання консультацій і роз’яснень з правових питань;

– складення заяв, скарг та інших документів правового характеру.

ІІ. Практичне навчання

Функціонування Лабораторії практичного права «Юридична клініка» спрямоване на вдосконалення здобутих теоретичних знань та набуття практичних професійних умінь студентів юридичного факультету, що дозволить наблизитися до якісного рівня фаховості ще на етапі здобуття правничої освіти.

ІІІ. Правова просвіта

Студенти-консультанти Лабораторії практичного права «Юридична клініка» організовують й проводять публічні виступи (лекції, презентації, зустрічі) та інтерактивні заняття на правову тематику у школах та інших навчальних закладах України. Даний напрям діяльності забезпечує розвиток організаційних, комунікативних, ораторських здібностей студентів юридичного факультету та, безумовно, сприяє підвищенню рівня правової культури та правової свідомості молоді.

Хто може бути консультантом Лабораторії?

Студенти 3-6 курсу денної форми навчання, які готові системно та якісно надавати юридичні консультації, організовувати виступи і тренінги для різних верств та категорій населення.

Студенти 2 курсу можуть також долучитись до роботи в якості помічників консультантів та спостерігачів.

Як стати консультантом Лабораторії?

Необхідно заповнити google-форму за вказаним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenz-VVoUn7KhMOZiogaRwZ5tNk9Gz5VUAIm94tlw9oMvDtDQ/viewform

Після заповнення форми, на вашу електронну адресу прийде запрошення із деталями щодо організації роботи Юридичної клініки у 2021-2022 н.р.

За активну участь у роботі Юридичної клініки консультантам, за рішенням завідувача Лабораторії, додаються +5 додаткових балів до поточної успішності із екзаменаційних предметів у семестрі, у якому консультанти працювали.

Якщо у Вас виникають додаткові запитання, Ви можете звернутися за роз’ясненнями до завідувача Юридичної клініки – асистента кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права Максима Суханова, написавши на електронну адресу maksym.sukhanov@lnu.edu.ua або написавши у Телеграм (0936233917)