Вийшов у світ 70 випуск факультетського видання Вісник Львівського університету. Серія юридична»

27.08.2020 | 11:40

Раді повідомити читачів та авторів факультетського видання «Вісник Львівського університету. Серія юридична» про вихід у світ чергового 70 випуску, в якому висвітлюються актуальні проблеми теорії та історії держави і права, питання удосконалення інститутів конституційного, цивільного, трудового, кримінального та інших галузей права, шляхи поліпшення правового регулювання процесуально-юридичної діяльності в сучасній Україні.

Особливу увагу читачів звертаємо на цікаві наукові публікації судді Європейського суду з прав людини Сіофри О’лірі  про актуальні питання умов тримання під вартою у практиці Європейського суду з прав людини та співробітниці Парламентської асамблеї Ради Європи Єви Сушко про дистанційну роботу парламентів в умовах пандемії COVID-19.

Нагадуємо, що до 01 жовтня 2020 року приймаються матеріали для публікації у наступному 71 випуску видання, який заплановано видати до початку 2021 року.

Просимо авторів звертати увагу на вимоги щодо подання та оформлення матеріалів для публікації за посиланням. http://publications.lnu.edu.ua/bulletins/index.php/law/about/submissions#authorGuidelines

Із повним номером видання можна ознайомитись за посиланням.

https://law.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2015/03/Maket_70_Final.pdf

Із окремими статтями можна ознайомитись на сторінці сайту видання за посиланням.

http://publications.lnu.edu.ua/bulletins/index.php/law/issue/view/453