Викладачі долучилися до спільної ініціативи університету та профспілки для дітей військовослужбовців та переселенців

30.08.2022 | 21:14

Викладачі кафедри адміністративного та фінансового права доцент Кахнич Володимир Степанович, доцент Мостовий Андрій Стефанович, доцентка Хлібороб Наталія Євгенівна долучилися в якості тренерів до благодійного проекту «Business Camp», метою якого є підтримка дітей працівників–військовослужбовців, ветеранів російсько-української війни та загиблих Захисників і Захисниць України.


Упродовж 18-23 серпня 2022 року тренери розповідали дітям про пошук бізнес ідей, правильне юридичне оформлення бізнесу, оподаткування підприємницької діяльності.

Упродовж п’яти днів 18 учасників проєкту змогли відчути себе справжніми підприємцями, створювали та втілювали свої креативні ідеї, вдосконалювали навички роботи в команді та розкривали свій потенціал. Окрім того, учасники проєкту дізналися більше про гроші та їхню історію, ознайомилися з основними поняттями бізнесу, навчилися шукати успішні ідеї і фомували власні бізнес-проекти

Команди успішно представили та захистили власні бізнес-проекти, які були високо оцінені журі.

Проєкт «Business Camp» реалізували Центром соціального розвитку та громадських ініціатив Львівського університету і Первинною профспілковою організацією працівників ЛНУ ім. Івана Франка. До організації проєкту долучилися також Міністерство у справах ветеранів, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, АТ «KredoBank», Первинна профспілкова організація студентів та Студентський уряд Університету.