Вшанування світлої пам’яті Савицької Алуїзи Миколаївни

13.02.2024 | 22:56

Серед відомих вчених-цивілістів яскраво вирізняється особистість Савицької Алуїзи Миколаївни, доцентки кафедри цивільного права і процесу Львівського національного університету імені Івава Франка, кандидата юридичних наук.

Алуїза Миколаївна Савицька була науковцем, вченою з Великої Букви!

Їй були притаманні такі чесноти як висока інтелігентність, демократичні засади співпраці та спілкування з студентами, гуманне ставлення до них, доброта, порядність, людяність, щирість та відкритість у спілкуванні, готовність завжди допомогти.

Про її цікаве та насичене життя свідчать її науково-педагогічні, громадські та практичні доробки.

Алуїза Миколаївна Савицька все своє професійне життя присвятила кафедрі цивільного права і процесу Львівського національного університету ім. Ів. Франка, впроваджуючи передові традиції викладання цивільного права на юридичному факультеті. Вона завжди гуртувала навколо себе студентів, аспірантів та усіх колег по роботі.

Сфера наукових інтересів Савицької Алуїзи Миколаївни була надзвичайно цікавою та широкою. ЇЇ багаторічна наукова діяльність була зосереджена на актуальних проблемах цивільного, речового, зобов’язального права.

19 лютого о 14:00 відбудеться вшанування світлої пам’яті Савицької Алуїзи Миколаївни з нагоди сторіччя від дня її народження. Запрошуються викладачі, студенти, які в неї навчалися та всі бажаючі.

Вічна їй пам’ять.