ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРОФ. В.В. РЕШОТИ

07.10.2020 | 20:38

6 жовтня 2020 року на юридичному факультеті відбулася відкрита лекція для студентів ЮРД-58Мс (спеціалізація «Правосуддя») зі спецкурсу «Адміністративне судочинство» на тему «Звернення до адміністративного суду: порядок та підстави». Лекцію провів професор кафедри адміністративного та фінансового права Володимир Решота.
У лекції було поєднано проблемний виклад питань щодо порядку звернення до адміністративного суду у контексті як реалізації права на судовий захист, так і досліджено проблеми формальних вимог в рамках вироблення практичних навичок написання заяв по суті спору студентами-магістрами.
Відверта зацікавленість студентської аудиторії, жваві дискусії і владі практичні приклади лектора зумовили продуктивність навчального заняття, досягнення оголошених завдань та мети.
Присутні на лекції колеги у процесі обговорення відзначили високий методологічний рівень проведення заняття, відзначили авторські прийоми і викладацькі методики проф. В.В. Решоти, ґрунтовні теоретичні знання та їх вдале поєднання із практичними навиками для досягнення педагогічного результату.