ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ НА ЗДОБУТТЯ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ У СФЕРІ ПРАВА

09.02.2024 | 21:03

9 лютого 2024 року на засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 35.051.154 ЛНУ ім. І. Франка відбувся захист дисертаційного дослідження асистентки кафедри адміністративного та фінансового права ГІНДИ Оксани Миколаївни на тему “Провадження за зверненням податкових органів в адміністративному судочинстві”. Науковим керівником роботи є професор кафедри адміністративного та фінансового права РЕШОТА Володимир Володимирович.
Усі члени Ради відзначили у своїх виступах та під час загального обговорення про те, що дисертація є самостійним, цілісним і завершеним дослідженням актуальної для правознавства проблематики, у своїй сукупності результати дослідження мають істотне значення для науки адміністративного права, правотворчої діяльності та правозастосовної практики. Високий рівень науковості роботи та її прикладне значення, вдало продемонстровані здобувачкою під час захисту, зумовили одноголосну підтримку рішення про присудження ступеня доктор філософії у галузі знань 08 “Право” за спеціальністю 081 “Правознавство”.
Щирі вітання здобувачці та науковому керівникові із черговим внеском у скарбницю української правової думки та побажання від колег продовжувати стрімкий рух у галузі наукових досліджень проблем адміністративного судочинства для утвердження верховенства права в контексті забезпечення європейського вибору Українського Народу!