ВІДБУВСЯ УСПІШНИЙ ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЇ НА ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ПРАВО»

22.12.2022 | 22:55

22 грудня 2022 року на засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 35.051.084 Львівського національного університету імені Івана Франка було прийнято рішення про присудження ступеня доктора філософії з галузі знань 08 «Право» на підставі прилюдного захисту дисертації «Касаційне провадження в адміністративному судочинстві України» за спеціальністю 081 «Право» СТАФІЙЧУК Катерині Володимирівні.
Робота була виконана на кафедрі адміністративного та фінансового права ЛНУ ім. І. Франка під керівництвом доктора юридичних наук, професора РЕШОТИ Володимира Володимировича.
Члени спеціалізованої вченої ради одноголосно дійшли висновку, що робота є самостійною та ґрунтовною науковою працею, що виконана з дотриманням вимог академічної доброчесності, на основі чинних норм законодавства та актуальної правозастосовної практики. У роботі запропоновано ряд законодавчих змін та уточнень, які спрямовані на формування єдиної та сталої судової практики в Україні, а також мають важливе значення для адміністративно-процесуального права.
Вітаємо здобувачку та її наукового керівника із значним здобутком за результатами їхньої сумлінної та наполегливої праці! Бажаємо продовжувати успішний поступ на благо розвитку української правової системи, цікавих та продуктивних ідей та їхньої успішної реалізації! Щасливі з того, що жодні перешкоди не стають на шляху розвитку української науки у Львівській правничій школі для розбудови Української Державності!