Відбувся візит генерал-лейтенанта Артура Горбенка

12.06.2024 | 13:49

11 червня 2024 року юридичний факультет мав честь приймати у своїх стінах видатного гостя – генерал-лейтенанта Артура Горбенка, командира 125-ї Окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Під час свого візиту генерал-лейтенант Горбенко ознайомився із роботою факультету та його підрозділів, зокрема, із діяльністю кафедр та студентських організацій, які забезпечують високий рівень юридичної освіти та досліджень.

Окрім того, відбулася тепла зустріч із деканом юридичного факультету, професором Володимиром Бурдіним. Під час розмови генерал-лейтенант Горбенко висловив щиру подяку за підтримку, яку надає факультет, зокрема за юридичну допомогу військовослужбовцям бригади. Він відзначив важливість такої співпраці та високо оцінив професіоналізм наших фахівців.

На завершення зустрічі генерал-лейтенант Артур Горбенко передав професору Володимиру Бурдіну пам’ятну відзнаку та прапор із символікою бригади. Ці цінні подарунки будуть зберігатися в музеї юридичного факультету як знак подяки та на знак пам’яті про співпрацю з 125-ю Окремою бригадою територіальної оборони ЗСУ.

Ми пишаємося можливістю підтримувати наших захисників та робити свій внесок у забезпечення їхньої правової підтримки! Сподіваємося на подальшу співпрацю та зміцнення наших взаємин з військовими структурами.