Відбувся інституційний навчальний візит до державних установ

08.11.2018 | 10:30

1-3 листопада відбувся інституційний візит до Києва у якому брали участь студенти 1-4 курсів.

Перш за все, студенти мали можливість побувати у Верховній Раді України. Пройшовши підземними ходами, студенти побували у легендарному залі засідань та почули цікаві факти про головну будівлю законодавчого органу України.

Навчальний візит продовжився відвідинами Академії Прокуратури, де студенти мали можливість почути про особливості навчання майбутніх прокурорів.

Особливе захоплення учасників викликав візит до Конституційного Суду України, де студенти мали можливість ознайомитись із тим, як відбуваються процедури конституційного судочинства, як зберігаються важливі документи у спеціалізованому сховищі та були вражені красою залу засідань Конституційного Суду.

Не менш цікавими для учасників, були відвідини Міністерства Юстиції. Напевно, всі учасники були здивовані відкритістю та прогресивними поглядами керівників цього відомства.


Окрім цікавих зустрічей, учасники могли насолодитись красою столиці – міста Києва, побачити відомі туристичні місця, весело провести час з колегами.

Організатори візиту – “Об’єднання студентів-правників” висловлюють подяку учасникам візиту за корисно проведений спільний час та гарний настрій під час подорожі.