Відбувся І тур конкурсу студентських наукових робіт у 2019-2020 році

23.12.2019 | 16:15
12 грудня 2019 року на юридичному факультеті відбувся І тур конкурсу студентських наукових робіт, в якому взяли участь 9 студентів різних курсів юридичного факультету.
Студенти, після попереднього рецензування їх наукових робіт, виступили із презентаціями їх наукових результатів.

До складу конкурсної комісії входили викладачі юридичного факультету:  Стецик Н. В., заступник декана юридичного факультету; Михайлів М. О. доцент кафедри цивільного права та процесу; Сенько І. З. асистент кафедри кримінального права та кримінології; Суханов М. О. асистент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права; Коваль А. Ф. доцент кафедри історії держави та права, політико-правових учень; Бориславська О. М. доцент кафедри конституційного права; Ільницький О. В. доцент кафедри адміністративного та фінансового права; Ласько І. М. доцент кафедри соціального права, Шандра Р. С. доцент кафедри основ права України.

Студентка 4 курсу Гарник Мар’яна Олександрівна доповіла результати дослідження за темою “Правове регулювання смарт контракту”
Студент 3 курсу Косович Віталій Віталійович доповів результати дослідження на тему “Новий розвиток арбітражу та медіації з інтелектуального права у Європі: Патентний цент арбітражу та медіації, заснований Угодою про Єдиний Патентний Суд”
Студентка 4 курсу Грицай Діана Іванівна результати дослідження на тему “Автомобілі зі штучним інтелектом: правові та морально-етичні проблеми”
Студентка 3 курсу Буряк Катерина Андріївна доповіла результати дослідження на тему “Правова охорона географічних зазначень”
Студентка 3 курсу Яцків Олена Андріївна доповіла результати дослідження на тему “Договір про передання ноу-хау”
Студенти 3 курсу Григоришин Аліна Василівна та Пиріг Христина Василівна спільно доповіли результати дослідження на тему “Яка стабільність національної валюти потрібна Україні: курсова чи цінова?”
Студент 4 курсу Голєв Олег Євгенович доповів результати дослідження на тему “Інтегральне розуміння прямої дії конституційних прав і свобод людини у світлі конституційного судочинства”
Студент 6 курсу Цвик Олександр Валерійович доповів результати дослідження на тему “Правове регулювання діджиталізації державного сектору: досвід Європейського Союзу та перспективи для України”
За результатами комісійного оцінювання:
Гарник Мар’яна Олександрівна, Грицай Діана Іванівна, Косович Віталій Віталійович візьмуть участь у ІІ турі конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Правознавство”, який проходитиме в Одесі на базі Національного університету “Одеська юридична академія”;
Буряк Катерина Андріївна та Цвик Олександр Валерійович візьмуть участь у ІІ турі конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Інтелектуальна власність”, що проходитиме в Черкасах на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
Григоришин Аліна Василівна та Пиріг Христина Василівна візьмуть участь у ІІ турі конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право”, що проходитиме в Запоріжжі на базі Запорізького національного університету.
Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів у ІІ турі конкурсу студентських наукових робіт у 2019-2020 роках.