Відбулися міжнародні змагання з медіації – Mediate’19 – International Mediation Competition

17.01.2020 | 17:24

З 9 по 12 грудня 2019 року на факультеті права в Університеті Білостоку (м. Білосток, Республіка Польща), відбулися міжнародні змагання з медіації – Mediate’19 – International Mediation Competition. Юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка представляла команда у складі студентів четвертого року навчання: Лілія Добрянська, Ігор Кабат,  Дмитро Фігун.

Світлина від Юридичний факультет Львівського університету. Конкурс організовується у форматі, створеному Міжнародною академією вирішення спорів, що базується в США, однією з найстаріших організацій, яка прагне просувати ADR (alternative dispute resolution). Mediate’19 складалося з двох частин: 2 дні медіації та переговорного тренінгу, проведені медіаторами світового класу та 2 дні змагань.

Світлина від Юридичний факультет Львівського університету.Команди-учасниці, до складу яких входило по три учасники, змагалися у двох категоріях: Посередник та Адвокат & Клієнт. Цей формат дає можливість студентам засвоїти та випробувати навички медіації та переговорів, а також вивчити конкретні аспекти медіаційного процесу.

Світлина від Юридичний факультет Львівського університету.
Юридичний факультет Львівського університету висловлює подяку студентам за гідне представлення факультету вже другий рік поспіль на згаданих змаганнях.

Світлина від Юридичний факультет Львівського університету.