Відбулося урочисте підписання договору про співпрацю між юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка й факультетом права та адміністрації Щецінського університету

11.05.2023 | 14:34

8 травня 2023 року відбулося урочисте підписання договору про співпрацю між юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка й факультетом права та адміністрації Щецінського університету.

Участь у підписанні угоди взяли:
– Почесний консул України в Щеціні Генрик Колодзєй;
– декан факультету права та адміністрації Щецінського університету проф. Евеліна Цала-Вацінкевич;
– проректор Львівського університету проф. Сергій Різник;
– заступниця декана юридичного факультету Львівського університету доц. Марта Мочульська;
– координатор Школи українського права доц. Володимир Кахнич.

Проректор Сергій Різник відзначив важливість співпраці між закладами вищої освіти України та Польщі в різних сферах, особливо в контексті повномасштабного вторгнення росії в Україну, та наголосив на європейських прагненнях Університету.

Заступниця декана юридичного факультету Марта Мочульська підкреслила готовність викладачів факультету до системної співпраці та висловила подяку представникам Щецінського університету за ініціативність у налагодженні взаємодії між факультетами.

У рамках угоди в Щецінському університеті буде діяти Школа українського права – спільний проєкт, у ході якого викладачі юридичного факультету Львівського університету проводитимуть заняття для студентів Щецінського університету з основних галузей права України.

Метою проєкту є поширення інформації про правову систему України, обмін позитивними практиками та інтеграція спільноти юридичного факультету в європейський освітній простір.