Відбулося традиційне нагородження працівників та студентів юридичного факультету з нагоди Дня юриста

15.10.2020 | 15:52

Під час засідання Вченої ради юридичного факультету відбулося традиційне нагородження працівників та студентів юридичного факультету з нагоди Дня юриста.

На засідання завітав міський голова Львова Андрій Садовий, який привітав спільноту юридичного факультету зі святом та відзначив високий рівень професійності випускників юридичного факультету Львівського університету.

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Грень підкреслив особливу значимість професії юриста в суспільстві та побажав Львівській правничій школі подальших успіхів.

До присутніх також звернулися Голова ради адвокатів Львівської області Богдан Павлишин та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації Львівської області Віктор Дейнека.

Декан юридичного факультету професор Володимир Бурдін відзначив працівників та студентів факультету подяками за сумлінну працю.

Вітаємо працівників та студентів юридичного факультету з одержаними нагородами та бажаємо подальшого професійного розвитку!

Принагідно вітаємо професора кафедри конституційного права Олену Бориславську з одержанням відзнаки Львівської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та значні наукові досягнення у сфері права.