Відбулася конференція трудового колективу юридичного факультету

28.12.2019 | 18:31

24 грудня 2019 року відбулася конференція трудового колективу юридичного факультету, на якій декан юридичного факультету проф. Бурдін В.М. представив звіт про свою роботу у 2019 році.

Проф. Бурдін В. М., зокрема, повідомив делегатів про результати своєї роботи в освітній, науковій, адміністративно-господарській, профорієнтаційній та правопросвітницькій сферах, про міжнародну співпрацю, роботу зі студентами та інші важливі сфери діяльності адміністрації факультету. Серед основних досягнень у 2019 році декан назвав входження юридичного факультету у ТОП-3 правничих шкіл України (згідно рейтингу, оприлюдненого Міністерством освіти і науки України, за результатами складання студентами правничого ЗНО). Поряд з іншими, важливим досягненням роботи адміністрації юридичного факультету став значний набір на перший курс денної форми навчання: 452 студенти.

Такого набору, за словами декана, вдалося досягти завдяки реалізації профорієнтаційних проектів, серед яких: Школа юного правника, тренінги для вчителів правознавства, учнівська олімпіада тощо. У 2019 році було укладено низку договорів про співпрацю: з Верховним Судом, Національним антикорупційним бюро України, Держаним бюро розслідувань, Прокуратурою Львівської області, Головним Управлінням Національної поліції України у Львівській області. В межах реалізації окремих положень договорів було проведено низку спільних заходів. На юридичному факультеті було обладнано та відкрито Студентський простір юридичного факультету. У вересні 2019 року з ініціативи декана факультету було запроваджено електронний журнал на 1 курсі юридичного факультету.

Участь в обговоренні звіту декана юридичного факультету взяв проректор Львівського університету доц. Качмар В. М., який висловив свою високу позитивну оцінку діяльності проф. Бурдіна В. М. За результатами заслуховування та обговорення звіту конференція трудового колективу юридичного факультету прийняла рішення схвалити звіт проф. Бурдіна В. М. про діяльність на посаді декана юридичного факультету у 2019 році.