Відбулася ІІ науково-практична студентсько-аспірантська конференція “Україна сьогодні і завтра: правові трансформації на шляху до ЄС”

12.12.2023 | 18:16

12 грудня у Науковій бібліотеці Львівського університету відбулася ІІ науково-практична студентсько-аспірантська конференція “Україна сьогодні і завтра: правові трансформації на шляху до ЄС”.

З вітальним словом до учасників звернувся декан юридичного факультету проф. Володимир Бурдін, де наголосив на важливості таких заходів, а також висловив своє бачення щодо ризиків і переваг європейської інтеграції.

У роботі конференції взяло участь 12 доповідачів – студентів 1-5 курсів – з темами з різних галузей права. Зокрема, доповідали про реформи загальної податкової системи України в умовах воєнного стану; актуальні антикорупційні заходи в місцевому самоврядування як важливу складову шляху України до євроінтеграції та ін.

Щодо кожної доповіді точилася дискусія, учасники висували ремарки, питання та пропозиції.

На завершення на згадку про цю подію усі отримали сертифікати. Незабаром буде доопрацьований збірник конференції, який можна буде прочитати в електронному форматі на сайті юридичного факультету.

Приєднуйся до нас творити науку!

Gloria scientiae! 🦉