Вічна пам’ять Лесі Василівні Мисик

15.11.2022 | 14:10

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашої колеги Лесі Василівни Мисик.

Колектив юридичного факультету висловлює щирі співчуття у звʼязку із страшною та жахливою і несправедливою втратою – перестало битися серце вчительки, дружини, мами і бабусі.

Для багатьох поколінь студентів юридичного факультету Леся Василівна була вимогливою та справделивою, надихаючою та розуміючою вчителькою і за всі ці роки стала справжньою легендою. 

Для юридичного факультету Львівського університету це непоправна втрата.

Нехай добрий, світлий спомин про Лесю Василівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце видатної людини, але світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та достойно прожив своє життя, завжди будуть жити у наших серцях. 

У нашій пам’яті Леся Василівна назавжди залишиться доброзичливою колегою, надійною порадницею та справжньою віртуозкою своєї справи.

Глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття родині померлої – чоловіку Василю Тимофійовичу Нору, дітям, онукам, рідним та колегам.

Розділяємо з вами розпач втрати та схиляємось у низькому поклоні вдячності!

Завтра, 16 листопада, об 11 годині у церкві Івана Хрестителя на вул. Варшавська, 33, відбудеться чин похорону та прощання.

Прощальна панахида відбудеться  сьогодні о 19:00 у храмі Івана Хрестителя.