Презентація cтипендіальної програми «ZAVTRA.UA» та тренінг «Механізми захисту прав людини в ООН»,27.10.2016

25.10.2016 | 20:07

У стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться презентація cтипендіальної програми «ZAVTRA.UA» та тренінг «Механізми захисту прав людини в ООН»
14716278_1306117502762070_7488856017770944075_n

Розпочинається конкурсний відбір серед кращих студентів 3-6 курсів українських ВНЗ різних спеціальностей!

Ми розшукуємо молодих людей з активною громадянською позицією, які прагнуть впровадити в життя проекти змін на різних рівнях суспільного життя! Ми підтримуємо та створюємо нові можливості для студентів, які ведуть дослідження в різних наукових напрямках! Ми даємо доступ до глобальних ідей та спікерів, і ти зможеш подискутувати з тими, хто вирішує куди рухатиметься світ! Ми підтримаємо твої ідеї та проекти, і ти впровадиш їх з Community Завтра.UA! Ти станеш частиною Community Zavtra.UA, а це команда для проектів, це нові ідеї та дослідження, це ментори та партнери, це друзі і багато натхнення та віри у майбутнє! Завтра.UA – це досвід, знання, мережа і підтримка.

Переможці Конкурсу отримують протягом року щомісячну стипендію у розмірі 1677 гривень.

Детальні умови участі за посиланням: zavtra.in.ua/competition/umovi-provedennya-konkursu

Аплікаційна форма доступна для заповнення з 15 жовтня до 30 листопада на сайті Програми Завтра.UA – zavtra.in.ua

У четвер 27 жовтня 2016 року о 14-00 в ауд. 249 ауд. корпусу юридичного факультету (м. Львів, вул. Січових Стрільців 14, 3 поверх, перехід в головний корпус) відбудеться презентація стипендіальної програми для студентів усіх факультетів університету, які цікавляться конкурсним добором.

В заході можуть брати участь як студенти всіх факультетів університету так і викладачі, які можуть бути потенційними науковими керівниками конкурсних робіт.

 

Вхід на презентацію здійснюється без попередньої реєстрації.

 

Після презентації відбудеться тренінг

«Механізми захисту прав людини в ООН»

vynogradova_rm

Дата: 27 жовтня 2016 року

Час: 14:00-17.30

Адреса: м. Львів, Львівський національний університет ім. І. Франка, Юридичний факультет ,  аудиторія 249, вул. Січових Стрільців, 14

Тренер: Олена Виноградова – правовий аналітик благодійної організації “Благодійний фонд “Право на захист”.

Раніше Олена працювала в органах державної влади різного рівня.

З 2014 року займається питаннями захисту внутрішньо переміщених осіб.

Співавторка звіту The Brookings Institution (США) “Off to a shaky start: Ukrainian government responses to internally displaced persons” присвяченого вирішенню проблеми внутрішнього переміщення в Україні, презентованого у Вашингтоні у травні 2015 року. У 2016 році за правозахисну роботу в сфері дотримання прав внутрішньо переміщених осіб і мешканців окупованих територій отримала відзнаку Президента України – ювілейну медаль “25 років незалежності України”.

Олена закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. Стипендіат програми Завтра.UA 2009 року.

 

Тренер допоможе розібратись в складній і заплутаній системі органів і установ Організації Об’єднаних Націй, ви дізнаєтесь як працює кожен із них, отримаєте практичні навички роботи за процедурами ООН щодо захисту своїх прав чи прав майбутніх клієнтів. Знання кожної з цих процедур і вміння використовувати її переваги в роботі – запорука побудови успішної кар’єри правозахисника.

 

Для участі у тренінгу прохання зареєструватися: goo.gl/4gw2pI

 

Організатори заходу:

  • Стипендіальна програма «UA»
  • Юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка
  • ЛМГО «Об’єднання студентів-правників»