Тренінг “Підвищення якості тестування на юридичному факультеті”

10.02.2016 | 15:50

 

9-10 лютого 2016 року на юридичному факультеті завершився останній тренінг з циклу тренінгів для викладачів юридичного факультету. Метою було підвищення якості тестування на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Захід проводився проектом USAID “Справедливе правосуддя”, який представляв пан Артем Шаіпов та Львівським національним університетом імені Івана Франка. Фаховим експертом-тренером заходу був президент МГО “Універсальна екзаменаційна мережа” пан Сергій Мудрук.

З вітальним словом до учасників звернулися координатор програм та юридичний радник проекту USAID “Справедливе правосуддя” пан Артем Шаіпов, проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку пан Мар’ян Лозинський та декан юридичного факультету пан Володимир Бурдін.

Тренінг був заключним у первинній серії тренінгів, які проводились протягом квітня 2015 – лютого 2016. Тренінги були присвячені удосконаленню знань з основ тестології, набуттю практичних навчичок у по розробці, рецензуванню, апробації та калібруванню тестових завдань, а також оволодіння технікою визначення прохідних балів.

По закінченню тренінгу було обговорено питання створення на базі університету методологічного тестового центру та передання корисного досвіду іншим викладачам університету. Крім цього, всім учасникам було вручено сертифікати.

 

 

Файл_000 Файл_002 Файл_003Файл_000 (2)Файл_000  Файл_000 (3)