Студенти Університету стали фіналістами у найбільшому конкурсі з міжнародного права

13.02.2019 | 14:46

Шановні колеги!
Ми раді вітати команду Львівського національного університету імені Івана Франка (Наталію Савулу, Ганну Ярегу, Марту Павлишин і Катю Ільєву) з успішною участю в Національних раундах судових дебатів з міжнародного публічного права ім. Філіпа Джессапа!

Команда нашого університету показала чудові результати:

  • Вперше за історію змагань команда Львівського університету зайняла перше місце за результатами кваліфікаційних раундів і була єдиною командою із чотирма перемогами.
  • Команда отримала нагороду за найкращий письмовий меморандум.
  • Команда стала фіналістом національних раундів та посіла почесне 2 місце.
  • Члени команди – Наталія Савула та Ганна Ярега – визнані найкращим другим та третім спікером змагань.

Ми висловлюємо вдячність усім, хто допоміг команді та зробив свій внесок у її здобутки. Насамперед, дякуємо тренерам команди (Василині Бельо та Тарасу Сиваку) за досвід, яким ви поділились з командою. Також висловлюємо подяку усім, хто долучився до тренувальних раундів команди.

Щиро дякуємо (Василю Кметю та Науковій бібліотеці Львівського університету) за забезпечення ідеальних умов для роботи команди. Хочемо також відзначити юридичну компанію  “Simplex”, яка постійно допомагає як команді Джессапу, так і Мут Корт спільноті міста Львова загалом.

А на сам кінець, ми щиро дякуємо команді університету за те, що ви подолали всі перешкоди і показали неймовірні результати! Бажаємо вам нових перемог, успіхів та особистого розвитку!