Студенти юридичного факультету серед нагороджених

25.11.2021 | 15:09

 

Возможно, это изображение (1 человек, сидит и текст)

Знову пишаємось досягненнями наших студентів!

24 листопада 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулось нагородження студентів, серед яких чимало представників нашого факультету.

Студенти юридичного факультету Бущак Ярина, Алісія Дерев’янко, Любомир Караман, Назарій Матвіїв стали лауреатом обласної премії імені В‘ячеслава Чорновола та отримали диплом за активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток і утвердження вітчизняної науки, сприяння суспільному прогресу, соціально-економічним перетворенням в Україні та світі.

Також за високі досягнення у навчанні та науковій роботі, активну громадську позицію, креативність та інноваційність Первинна профспілкова організація студентів відзначила Дмитра Новака, студента 3 курсу юридичного факультету.

Премії від Студентського уряду отримали такі представники активної молоді нашого факультету: Марія-Соломія Возняк, Стефан Довгалюк, Олена Мазур, Дмитро Новак, Віталій Косович.

Вітаємо студентів юридичного факультету зі здобутими нагородами та бажаємо віри в себе, натхнення на нові звершення та успіхів у майбутніх починаннях