Студенти факультету пройдуть стажування у провідних польських фірмах та установах

31.03.2017 | 16:45

За результатами набору  програми «Leopolis for Future» студенти факультету здобули можливість пройти стажування у провідних, в своїй галузі, фірмах  на території Республіки Польща. Таким чином, студент магістратури Ігор Мурин пройде стажування у KPMG – Audit, а студентка магістратури Юлія Ковальчук у RKKW – Kwaśnicki, Wróbel i Partnerzy.

Програма «Leopolis for Future» за підтримки польського фонду «Leopolis for Future» проводила набір серед студентів 2-3 курсів бакалаврату та першого року навчання в магістратурі ЛНУ ім. Франка для проходження місячного оплачуваного професійного стажування в липні 2017 року у відомих польських фірмах та установах.
Кожного року в рамках програми стажування «Leopolis for Future» 25 найкращих українських студентів, що навчаються в Львівському національному університеті імені Івана Франка, Львівській політехніці та Львівській національній академії мистецтв, проходять стажування в польських фірмах та установах, метою якого є продемонструвати кращі практики та розв’язання організаційних, правових і соціальних проблем у сфері бізнес-операцій та самоврядування. Завдяки набутому досвіду в Польщі стажисти стануть елітою молодих людей, які відкриті до змін та розвитку у Львові.