Студенту юридичного факультету Захарію Оприську призначено академічну стипендію Президента України

26.10.2022 | 12:04

Знову ділимось досягненнями наших студентів!

Захарію Оприську, студенту 4 курсу юридичного факультету, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 832 від 19 вересня 2021 року «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2022/2023 навчального року», призначено академічну стипендію Президента України.

Вітаємо Захарія! Пишаємось ним та іншими студентами, що в черговий раз підтверджують високі досягнення у навчанні.

Ознайомитись з Наказом Міністерства освіти і науки України № 832 від 19.09.2022 р. за посиланням.

Академічну  стипендію  Президента України було започатковано в 1994 році. Призначається  вона студентам-відмінникам вищих   навчальних   закладів   України та аспірантам, які найбільш відзначилися в навчальній  та  науковій роботі. Призначення  академічних стипендій Президента  України студентам вищих  навчальних закладів здійснюється двічі на рік за результатами екзаменаційної   сесії  протягом місяця  після  її закінчення,  аспірантам  –  один раз  на  рік наказами керівників міністерств  і  інших центральних  органів виконавчої  влади,  у підпорядкуванні яких перебувають вищі навчальні заклади.

Нагадуємо, що результати наукової діяльності студентів не залишаються без уваги та традиційно відзначаються стипендіями Президента України, Верховної Ради України та Міністерства освіти і науки України.