Студент юридичного факультету обраний молодіжним делегатом від України на Всесвітньому саміті миру 2020 у Стамбулі

17.10.2020 | 16:05

Студент юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка обраний молодіжним делегатом від України на Всесвітньому саміті миру 2020 у Стамбулі, Туреччина.

Бабій Микола, студент 1 курсу магістратури групи ЮРД-52, став одним із 200 делегатів зі всього світу та поїде представляти Україну на Всесвітньому саміті миру, який відбудеться з 15 по 18 жовтня 2020 року в Стамбулі, Туреччина. На основі академічних та соціальних досягнень Миколі вдалося отримати стипендію від організації Global Peace Chain, яка покриває всі витрати пов’язані із участю у робочих днях заходу.

Всесвітній саміт миру в Туреччині покликаний забезпечити платформу для молодих лідерів для формування партнерських відносин, знаходження рішень та теорій щодо формування реакцій світу в рамках цілей сталого розвитку ООН до 2030 року на тлі COVID-19. Цей саміт має на меті об’єднати мотивовану молодь зі всього світу, допомогти їм обмінюватися ідеями та ділитися проектами, спілкуючись з однодумцями та світовими лідерами.

Бажаємо гідно представити Україну та пишаємося нашими студентами!