Студент юридичного факультету Андрій Плита завершив стажування у рамках програми «Leopolis For Future»

09.11.2018 | 12:00

Цього року студент 6 курсу юиридчного факультетуАндрій Плита пройшов місячне стажування в юридичній фірмі RKKW у Варшаві в рамках програми «Leopolis For Future».


На наше прохання Андрій поділився деякими враженнями від стажування.
“Завдяки цій програмі я мав можливість удосконалити знання з англійської та польської мови. Крім того, стикнувся на практиці з GDPR та конкурентним правом. Вразило толерантне ставлення з боку працівників. У перший день мене познайомили із всіма співробітниками. Здивувало, що у цієї юридичної фірми є власні шоколадки з чорного та білого шоколаду, які були дуже смачними.
У вихідні дні ми часто мандрували по цій країні. Мій куратор Конрад надіслав мені список, що потрібно відвідати у Варшаві та де смачно поїсти.  Очевидно, що я можу рекомендувати всім колегам брати участь у цій програмі.”

Програма «Leopolis For Future» створена за підтримки польського фонду «Leopolis For Future».
Цей фонд створений з метою допомогти Україні, яка стоїть перед проблемами, подібними до тих, з якими стикнулась Польща на рубежі 1989-1990 років.
Кожного року в рамках програми стажування «Leopolis for Future» 25 найкращих українських студентів, що навчаються в Львівському національному університеті імені Івана Франка, Львівській політехніці та Львівській національній академії мистецтв, проходять стажування в польських фірмах та установах, метою якого є продемонструвати кращі практики та розв’язання організаційних, правових і соціальних проблем у сфері бізнес-операцій та самоврядування.
Цього року будуть знову проводити конкурс на стажування в польські юридичні фірми по програмі Leoplis for Future.

Тому слідкуйте активно за новинами на сторінках юридичного факультету та відділу міжнародної співпраці Львівського університету