Щодо вибору навчальних дисциплін студентами першого курсу

14.02.2020 | 11:53

До уваги студентів та студенток першого року навчання!

Студенти/студентки першого року навчання розпочинають обирати вибіркові навчальні дисципліни з 13.02.2020 в електронному форматі.
Для доступу до електронної платформи слід перейти за лінком – https://vnd.lvivlawschool.site/ та ввести логін та пароль. Логін та пароль аналогічні, як і при доступі до електронного журналу.
Детальніше про доступ –  тут

Вибір відбувається в такому порядку:

• До 20.02.2020 (включно) – 1 хвиля вибору ВНД
– У випадку, якщо ВНД обирає 25 студентів/студенток і більше – така ВНД переходить до другої хвилі, а перелік студентів та студенток, які обрали таку навчальну дисципліну фіксується.
– В рамках тривалості першої хвилі вибору ВНД студент/студентка має право змінити обрані навчальні дисципліни.
– У випадку, якщо ВНД обирає менше 25 студентів/студенток – така ВНД не переходить до другої хвилі, а студенти/студентки, які обрали такі ВНД мають право в рамках другої хвилі обрати з тих дисциплін, які перейшли до другої хвилі.

• До 27.02.2020 (включно) – 2 хвиля вибору ВНД
– В рамках другої хвилі ВНД обирають студенти/студентки, які з різних причин не обрали ВНД у рамках першої хвилі, а також студенти/студентки, які обрали в рамках першої хвилі ВНД, на які зголосилось менше 25 студентів/студенток і такі ВНД не перейшли до другої хвилі.
– Студенти/студентки, які роблять вибір, мають право змінювати його протягом всього часу тривалості другої хвилі.
– У випадку, якщо студент/студентка не обрали ВНД станом на останню хвилину останнього дня другої хвилі – буде здійснено автоматичний пропорційний (відповідно до того, в якій кількості такі дисципліни обрали студенти в рамках другої хвилі) розподіл студентів по ВНД, з числа ВНД другої хвилі.

З метою якомога коректнішого відображення переліку-рекомендуємо здійснювати Ваш вибір через браузер ПК чи планшетного ПК.

У випадку виникнення проблем з доступом до платформи – просимо звертатись до доцента кафедри конституційного права Віталія Чорненького в наступний спосіб:
https://telegram.me/vchornenkyi
– vitaliy.chornenkyy@lnu.edu.ua