Розпочався 11-й етап курсу «Паралельне вивчення німецького права»

23.11.2020 | 10:00

У червні 2020 року завершився ювілейний 10-й етап курсу «Паралельне вивчення німецького права», організованого спільно Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ) та Юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка.

Незважаючи на карантинні заходи, учасники протягом 2019-2020 навчального року мали змогу прослухати лекції з п’ятьох галузей німецького права та успішно склали іспит, другу частину якого через карантин було проведено дистанційно. Сертифікат про участь в курсі «Паралельне вивчення німецького права» отримали всі 18 учасників курсу.

Цьогоріч 11-й етап курсу «Паралельне вивчення німецького права» відбуватиметься у дистанційному форматі у зв’язку із карантинними заходами та неможливістю приїзду лекторів.

Перша лекція з цивільного права Німеччини була проведена у ZOOM 14-15 листопада 2020 року пані Д-р Сільвією Дойрінг (доцентом кафедри цивільного та медичного права Мюнхенського університету імені Людвіга Максиміліана). На лекції крім цьогорічних учасників також були присутні координатори Проекту з української та німецької сторін.

Ми раді, що незважаючи на карантин наша співпраця та розвиток нашого студентства продовжується!