Розпочала роботу щорічна Школа юного правника

18.03.2021 | 14:18
13 березня 2021 року в дистанційному форматі розпочала роботу Школа юного правника.
Школа юного правника – профорієнтаційний захід, який проводить юридичний факультет Львівського університету останні п’ять років. Основне завдання Школи – допомогти слухачам зробити свідомий вибір щодо вступу на юридичний факультет.
Цьогоріч, робота Школи юного правника побудована за трьома видами активностей: зустрічі з представниками правничих професій, лекції від провідних викладачів факультету і практичні заняття, де слухачі зможуть застосовувати свої навички.
У своїй вітальній промові, декан факультету – професор Володимир Бурдін, відзначив , що адміністрація факультету не ставить за мету переконати слухачів ставати юристами, а допоможе зрозуміти наскільки професія юриста відповідає інтересам та прагненням слухачів.
Слово взяли студенти факультету – Анастасія Хтей та Владислав Лясота, які розповіли про користь від Школи юного правника, а також про виклики та можливості студентського життя, посилені дистанційним навчанням.
Найбільш очікуваною частиною відкриття була лекція “Вступ до українського цивільного права”, яку провела докторка юридичних наук, професорка кафедри цивільного права та процесу – Зореслава Василівна Ромовська.
Відеозапис відкриття Школи юного правника доступний на офіційній сторінці Львівського університету в YouTube.