Привітання з Днем Конституції України!

28.06.2022 | 16:09

Вітаємо з Днем Конституції України!

Прийняття у 1996 році Конституції України остаточно ствердило те, що незалежна українська держава відбулася. Зараз ми змагаємось за те, щоб мати можливість і далі будувати демократичну, соціальну і правову державу, основною цінністю якої є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека. Незважаючи на виклики, які стоять перед нами сьогоднішнє свято не варто недооцінювати.

Конституція України залишається головним дороговказом у нашому суспільному житті з яким ми постійно звіряємось. А наше безумовне прагнення бути частиною європейської цивілізації закріплено у Конституції України. Будь-які дискусії щодо цього втратили сенс, оскільки закріплене в Конституції України прагнення українського народу є непорушним.

Конституція України є одним з визначальних факторів розвитку української державності та українського суспільства, в основі якого лежить верховенство права і закону. Бажаємо, щоб Конституція України згуртовувала людей під гаслами людиноцентризму, миру, взаємоповаги та верховенства права!

Віримо у кращі часи та спільну перемогу!

Зі святом!

Від імені юридичного факультету – декан, професор Володимир Бурдін