ПРО РОЗПОДІЛ ТЕМ ТА НАУКОВИХ КЕРІВНИКІВ ІННОВАЦІЙНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ ПРОЄКТІВ НА КАФЕДРІ АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО ПРАВА

02.10.2023 | 22:22

Проф. Решота В.В.
1) Олена Хобор Аналіз судової практики щодо стягнення витрат на професійну правничу допомогу в адміністративному судочинстві. Практика визначення співмірності витрат на оплату послуг адвоката.
2) Кушлик Віталій Законодавче регулювання та судова практика відновлення втраченого судового провадження в адміністративному судочинстві.
3) Наталія Клочко Аналіз судової практики притягнення до адміністративної відповідальності за порушення митних правил за ч. 6 ст. 481 Митного кодексу України.
4) Хлівінська Валерія Представництво в адміністративному судочинстві субʼєктів владних повноважень.
5) Хлівінський Назарій Строки звернення до адміністративного суду та юридичні наслідки їх пропуску.

Проф. Школик А.М.
1) Гутник Ростислав Аналіз судових постанов про притягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортними засоби в стані алкогольного сп’яніння та оскарження таких постанов.
2) Лущик Андріана Участь громадськості у процедурі видачі дозвільних документів у містобудуванні (на прикладі … територіальної громади).

Доц. Ільницький О.В.
1) Шалкевич Марта Оскарження наказів про проведення податкових перевірок контролюючих органів в контексті допуску до заходів контролю (за матеріалами актуальної судової практики).
2) Надієнко Юлія Участь місцевих бюджетів у фінансуванні видатків на забезпечення національної безпеки та оборони України в умовах правового режиму воєнного стану (на прикладі одного з місцевих бюджетів).
3) Гурчак Олег Забезпечення свободи вибору місця проживання та пересування військовозобов’язаних осіб в умовах воєнного стану (за однією з категорій за матеріалами актуальної судової практики).
4) Кошова Марина «Військові» обгації державної позики як механізм фінансування дефіциту бюджету в умовах воєнного стану.

Доц. Кахнич В.С.
1) Попик Олесь Відстрочка від призову в умовах мобілізації.
2) Мільчак Сергій Житлові права ВПО.

Доц. Мостовий А.С.
1) Кушнір Дмитро Рішення митних органів: практика прийняття та застосування.
2) Патійчук Жанна Нормативні стандарти сплати податків фізичним особами, які провадять незалежну професійну діяльність.

Доц. Хлібороб Н.Є.
1) Гладьо Орест Втілення принципів належного врядування в умовах цифровізації: дослідження електронних публічних послуг.
2) Дуда Христина Основні напрями реалізації е-судочинства під час розгляду адміністративних справ: дослідження практики.
3) Стасишин Роман Дослідження судової практики щодо захисту прав осіб при наданні електронних публічних послуг.

Доц. Янюк Н.В.
1) Гладка Соломія Аналіз судової практики при вирішенні спорів щодо звільнення з посади публічної служби (на прикладі окружного суду).
2) Гоба Остап Організація роботи ЦНАП в період дії правового режиму воєнного стану.
3) Шот Соломія Аналіз практики застосування судами заходів впливу до неповнолітніх за вчинення адміністративних правопорушень (за поточний рік)

К.ю.н. Гудз Б.Д.
1) Чіхрак Олег Право на доступ до публічної інформації та гарантії його реалізації в умовах воєнного стану.
2) Кузів Роксолана Суб’єкти уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення: поняття за загальна характеристика.
3) Фіткалюк Олександра Судовий контроль за законністю адміністративної діяльності суб’єктів публічної адміністрації.
4) Гій Андріана Докази і доказування в адміністративному судочинстві.

К.ю.н. Джох Р.В.
1) Гончарук Олександр Аналіз судової практики щодо строків звернення та підстав поновлення строків звернення до адміністративного суду.

К.ю.н. Заболотна Г.І.
1) Гарасим’як Роман Аналіз судової практики щодо оскарження відмови у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних.
2) Голованюк Ірина Аналіз судової практики щодо строків звернення до адміністративного суду.
3) Матвійчук Максим Судова практика стягнення збору за місця для паркування транспортних засобів.

К.ю.н. Труш М.І.
1) Барабаш Олексій Форми судового контролю як механізму здійснення контролю за діяльність публічної адміністрації.
2) Лавренчук Данило Правове регулювання спеціальних адміністративних послуг та основні напрямки регулювання цифрових технологій в Україні.
3) Мельник Божена Правовий статус суб’єктів залучених до забезпечення режиму воєнного стану та їх повноваження.