Представники кафедри цивільного права та процесу взяли участь у круглому столі спільно з колегами із Білостоцького університету (Польща)

16.03.2021 | 16:32

26 лютого 2021 року кафедрою цивільного права та процесу Львівського національного університету імені Івана Франка разом з кафедрою цивільного права та процесу Білостоцького університету (Польща) був проведений круглий стіл в системі відеоконференції, присвячений порівняльному аналізу основних інститутів цивільного права в Україні та Польщі.

З доповідями виступали завідувач кафедри цивільного права та процесу ЛНУ імені Івана Франка проф. Коссак В.М. та завідувач кафедри цивільного права та процесу Білостоцького університету проф. А. Доліва. Доповідачі в порівняльному аспекті проаналізували спільні інститути цивільного права України та Польщі. В обговоренні дискусійних питань прийняли участь доценти Квіт Н.М., Яновицька Г.Б., Михайлів М.О., Грущинська Н.І., ас. Зборівський Ю.-А.Я. Зі сторони польських колег виступили Др. А. Білінський, Др Я. Марковський, Др. М. Мамулевська, Др. М.Панерт.

Враховуючи актуальність питань регулювання приватних відносин в законодавстві України та Польщі учасники круглого столу домовилися про проведення і надалі круглих столів, присвячених проблемним питанням окремих інститутів цивільного права.