Перша хвиля обрання факультетських вибіркових навчальних дисциплін

17.02.2023 | 14:30

До уваги студентів 1-3 курсів!

З вівторка 21 лютого 10 години розпочнеться перша хвиля обрання факультетських вибіркових навчальних дисциплін, яка триватиме до 25 лютого 23:59 год.

На сайті факультету у рубриці «Вибіркові навчальні дисципліни» є можливість ознайомитися з силабусами усіх ВНД: https://law.lnu.edu.ua/vybirkovi-navchalni-dystsypliny

Вибір дисциплін здійснюється через систему «Деканат».

Студенти  обирають 4 дисципліни: дві на перше і дві на друге півріччя, по 1 ВНД з кожного запропонованого блоку. Винятком є друге півріччя останнього курсу – тут студентам третього курсу слід обрати три ВНД (відповідно 5 на рік).

Мінімальна кількість студентів, яка необхідна для того, щоб ВНД відбулася – 25 осіб.

Студенти, які оберуть ВНД, що не відбудуться через недостатню кількість студентів, а також ті, які не скористалися правом вибору під час першої хвилі, можуть взяти участь в другій хвилі вибору та обрати серед тих ВНД, які відбудуться за результатами першої хвилі. 

Друга хвиля обрання ВНД з 27 лютого 12:00 год. до 01 березня 23:59 год.

Наголошуємо, що ВНД є складовою частиною індивідуального навчального плану на рік, який повинен в сумі з обов’язковими дисциплінами становити 60 кредитів. Якщо студент не скористається правом на вибір, системою Деканат в рандомному порядку йому буде призначено дисципліну. Усі ВНД після закінчення другої хвилі стають обов’язковими для студента та ЗМІНІ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ. Тому поставтесь відповідально до формування свого індивідуального навчального плану.

Обрання загальноуніверситетських вибіркових дисциплін очікуємо згодом після обрання факультетських ВНД.